GPRS CID-Comunicator GPRS

 

GPRS CID

Producator: SECPRAL Romania

Descriere generală

Modulul SEKA GPRS CID oferă comunicarea evenimentelor în funcție de programarea centralei (similară cu programarea centralelor pentru dispecerate telefonice clasice) către dispecerate de tip SEKA GPRS DIS.

Modulul SEKA GPRS CID este compatibil cu toate centralele de alarmă capabile de a trimite date pe o linie telefonică în format DTMF ContactID.

Instalare

Conectarea la centrale se efectuează pe liniile de RING si TIP ale acestora, modulul emulând o linie telefonică PSTN.

Modulul este dotat cu 6 porturi programabile pentru intrări/ieșiri. Atât activarea cât și dezactivarea oricărui port de intrare este transmisă la dispecerat, astfel fiind printre altele posibilă monitorizarea cu costuri scăzute a centralelor vechi ce nu dispun de comunicator. Porturile definite ca și tip ieșire pot fi activate/dezactivate de la dispecerat.

Detalii pachet

Produsul include în preț o antenă GSM.

Modulul SEKA GPRS CID necesită pentru funcționare un abonament de trafic GPRS concretizat în cartela SIM SEKA VODAFONE.

Integrare

Pentru centrale suportate nativ de modulul SEKA GPRS BUS (DSC, PARADOX si BENTEL) este recomandabilă instalarea unui astfel de modul, preluarea evenimentelor din centrală cu ajutorul acestuia fiind atât mai simplă cât și mai rapidă.

Pentru supervizarea modulelor puteti achiziționa softul de monitorizare SEKA DISP WS3 împreună cu modulul software GPRS SEKA GPRS SOFT.

Niciun comentariu.

Niciun comentariu până acum.

Feed RSS pentru acest articol.

Ne pare rău, comentariile sunt închise pentru moment.